Snelle toegang

Onze woningen :

Offerte, alles inbegrepen :

Onze kijkwoningen :

Villa Classic

no description

Villa Prima

no description

Villa Siesta

no description

Villa Euro

no description

Download catalogus

* Verplichte velden

Informatie vragen

Villa Siesta

Villa Siesta :

7110 Houdeng-Aimeries - 139, Chaussée Pont du Sart

openingsuren - zonder afspraak :
zaterdag van 14 tot 18 h.
zondag van 14 tot 18 h.
woensdag van 17 tot 19 h.

of tijdens de week of afspraak

Beschrijving

Siesta… zó verleidelijk dat ook wij voor haar gevallen zijn. Vanaf eind 2006 zal de villa SIESTA ons gamma kijkwoningen aanvullen. De leefruimten hebben een ruime uitkijk op de tuin. Er bestaat geen twijfel over dat u zich heel dicht bij de natuur zult voelen. Exclusief, vast en zeker! Mooi, ongetwijfeld… Hoe meer men ze bewondert, des te meer men ze bemint. De elegantie van de harmonieuze gevel met zuivere lijnen vertaalt een echte persoonlijkheid in perfecte harmonie met de jongste architecturale tendensen.w

Een huis naar uw evenbeeld, boordevol klasse en goede smaak. Een dak dat op zoek is naar een gezin om te behoeden en te beschermen. Een huis dat U en uw vrienden zal verrassen door de ongelooflijk lichtgevend en ruime leefwereld die ze biedt. Net zoals al onze constructies, beschikt onze villa SIESTA over een perfecte thermische isolatie, die borg staat voor energiebesparing, en een geperfectioneerd ventilatiesysteem met warmterecuperatie. Op de gelijkvloerse verdieping vindt u een grote living van 40 meter en een ruime keuken die uitkijkt op de tuin.

Daarnaast bevinden zich er nog een garage en een berging. Op de verdieping geeft de lichtgevende nachthal de toon aan. Het kan niet anders of het hele gezin staat goedgehumeurd op, elke ochtend opnieuw. Ongeacht de inrichting die u kiest, zijn de vertrekken ruim en het volume aanzienlijk dankzij een gemiddelde hoogte van 3,50 meter onder kroonlijst. Versie 4 met haar drie kamers en twee badkamers is bijzonder geslaagd.

Liggingsplan


Vertrek vanuit Brussel

E19 Brussel – Parijs, richting Bergen.
Uitrit n°21 « Le Roeulx ».
Sla links af, vervolgens rechts richting La Louviere.

Geografische ligging : Plan weergeven (Gelieve te wachten tijdens het opladen van het plan).

Virtueel rondleiding van de villa Siesta :